Duminică se încheie cel mai populat weekend de vară de pe litoral. Acest lucru este evident în timpul prânzului la terase și restaurantele cu autoservire. În multe locuri, laşi o sumă frumuşică pentru două feluri de mâncare și un desert. Cu toate acestea, există restaurante care oferă mâncare bună la prețuri rezonabile.
Autoservirile din Eforie Nord sunt foarte solicitate. Meniul zilei cu ciorbă și felul doi costă 25 de lei în această locație. Oamenii care vizitează au ocazia de a savura mâncăruri delicioase la prețuri rezonabile. O porție de 100 de grame de cârnați costă 18 lei, iar o ceafă la grătar costă 19 lei. Un mic costă 8 lei. Cel mai solicitat preparat este probabil ciorba. Ciorba de văcuță costă 25 de lei, iar ciorba de pui a la grec costă 23 de lei.
De luni, încep scumpirile pe litoral. De la cazare la băuturi și mâncare, prețurile au crescut. Cu toate acestea, mai avem timp în acest weekend, când putem profita de temperaturile ridicate și de prețuri scăzute.
În acest moment, stațiunea cea mai populată este Eforie Nord. În ultimul weekend, turiștii pot profita de reduceri. În weekend, un șezlong costă 40 de lei, iar în săptămâna 30 de lei. Prețul va crește cu 10 lei de la 1 iulie. O bere la pahar costă 6 lei, o doză 7 lei, apă plata 6 lei și un cocktail costă de la 17 lei în sus. Un meniu la autoservire costă 27 de lei și depinde de ceea ce alegeți. Tarifele de cazare vor crește cu 15%, începând de la 159 de lei pe noapte pentru un hotel de două stele din Eforie Nord și crescând în funcție de stele. Numărul de camere cu trei stele costă 169 de lei pe noapte, în timp ce cele cu patru stele costă 671 de lei pe noapte.